“100% sunt apt pentru Finlanda!”

01-10-2014

“100% sunt apt pentru Finlanda!”

Astăzi am acordat un interviu exclusiv pentru site! Iată ce am avut de zis!
Ciprian, cum te simţi acum, după al doilea control în Germania? Care era riscul la care te expuneai dacă te operai?
Nu imi plac dramatizările, nu vreau să numesc un risc, pentru că verdictul l-au dat nişte medici foarte compentenţi, tocmai de aceea am fost acolo. Mă simt mai bine parcă, vreau să îmi induc o stare de bine şi să am încredere că totul va fi bine cu acest tratament medicamentos.
Cum a început totul cu această nedorită accidentare?
Am primit o lovitură mai dură la un antrenament şi mi-a umflat genunchiul.
Ce presupune acest tratament medicamentos – ai întrerupt şi alte exerciţii fizice?
Nu am întrerupt nimic, fac antrenament normal cu echipa. Tratamentul conţine nişte tablete pentru regenerarea cartilagiului şi nişte injecţii cu Hyaluron.
La meciul cu Ungaria eşti suspendat, dar toată lumea te aşteaptă la cel cu Finlanda. Acum, ce procent dai revenirii tale pe teren?
100%, doar aşa au spus medicii!
Vii din prima zi la convocare? Ce ţi-a zis Piţurcă? O grupă care părea accesibilă riscă să se complice din pricina indisponibilităţilor…
Din prima zi, clar… Accidentările fac parte din meseria noastra, efortul este foarte mare şi pericolul există. România însă ar trebui să nu depindă de un jucător sau altul, România are un obiectiv foarte clar, trebuie să meargă la Campionatul European.
Biletele cu Ungaria s-au vândut cu repeziciune! De unde vei vedea meciul (tribună, galerie etc)?
Voi fi în vestiar, alături de băieţi…
Îţi place imnul naţionalei, Hai, România!, al lui Iris?
Nu mă dă pe spate :) ))
Trecem la echipa de club. Ciprian, la Konyaspor, pare să fi fost cea mai uşoara acomodare din cariera ta! Am văzut cum te-au primit suporterii, spune-ne cum te-a primit presa turcă?
Spre ruşinea mea, nu am rugat pe nimeni sa îmi citească presa, am fost preocupat cu sănătatea şi chiar nu mi-a mai trebuit altceva.
Ai devenit… vultur foarte repede, marcând atât în pregătiri, cât şi în campionat. E greşită impresia că, aproape ca la Getafe, tu îţi faci treaba, mai rămâne să o facă şi echipa?
Eu vreau sa fiu în formă la fiecare meci, sunt unul din unsprezece care trag la succesul echipei.
Ce diferenţe sunt între fotbalul spaniol, pe care l-ai părăsit astă-vară, şi cel turcesc?
Diferenţa este foarte mare, fotbalul din Turcia aduce mai mult cu cel din Germania, jocul este mai agresiv, caracteristic şi tipic mentalităţii turceşti: ambiţioşi, luptători (uneori… turbaţi!). pasionaţi de fotbal!
Ce te face fericit în ultima vreme… şi ce te nemulţumeşte?
Mă nemulţumeşte starea de sănătate care nu îmi dă pace şi sunt fericit că am ales Konyaspor, sunt plăcut surprins de ceea ce am gasit aici.

Publicat in Evenimente in 01-10-2014 Salutări din Konya »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2024 Ciprian Marica. Toate drepturile rezervate. | Terms & conditions