Am copilărit visând să fiu campion…

21-07-2013

Am copilărit visând să fiu campion…

Am fost invitat la ziua lui Cătălin (un băiețel care a fost descoperit cu o boală gravă cu puțin timp în urmă). Colegii lui, niște copii minunați, m-au invitat să fac parte din echipa lor. Vreau să îi felicit pentru tot ceea ce fac pentru colegul lor și vreau să le mulțumesc pentru că m-am simțit extraordinar în mijlocul lor. Am copilărit visând cu ochii deschiși să fiu fotbalist, să fiu campion. Sportul este, pentru mine, povestea mea. Am întâlnit în povestea numită FOTBAL, eroi, vrăjitori și buni și răi, am cunoscut bucuria și speranța. M-am uitat la copii și m-am întrebat, oare care este povestea lor ? Ce vor face când vor fi mari? Trăim într-o perioadă în care valorile sunt degradate, în care socitetatea trăiește în viteză.
Haosul și lipsa de modele afectează grav noua generație. Fiți dumneavoastră modele în primul rând pentru că drumul copiilor dumneavoastră să fie mai clar și mai ușor! O felicit pe Olga Gudynn pentru inițiativa ei și închei spunând că dragostea și grija pentru copii nu au sfârșit. Sper din tot sufletul ca anul viitor Cătălin să își sărbatorească ziua de naștere alături de noi.

Publicat in Evenimente in 21-07-2013 « Nu-mi luați bucuria de a trăi în țara mea!Nu uitați să zâmbiți! »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2022 Ciprian Marica. Toate drepturile rezervate. | Terms & conditions