Am revenit cu picioarele pe pământ!

08-04-2014

Am revenit cu picioarele pe pământ!

Urmăresc cu atenție tot ce se întâmplă în Ucraina. Mai ales de când situația este tot mai tensionată în Donețk, un loc de care mă leagă multe amintiri, care și-a pus amprenta pe evoluția mea ca om și ca sportiv, un loc în care am încă mulți prieteni. Îmi doresc din suflet ca lucrurile să se rezolve pașnic, să fie liniște și pace, așa cum era când jucam la Șahtior.
M-a surprins informația că bogații zonei, oameni cu foarte mulți bani, vor să-și mute investițiile din Ucraina. M-am întrebat în gând: de ce oare nu le oferim facilități să vină să investească în România, de ce să aleagă alte piețe de capital? Ar fi o lovitură importantă pentru noi să atragem oameni și companii foarte puternice.
Entuziasmul m-a ținut puțin, am revenit cu picioarele pe pământ. De ce să nu prefere Londra sau Berlinul și să vină în țara cu cele mai multe taxe, cu cel mai mare preț la carburant, cu cele mai rele drumuri, cu legi care se schimbă și de câteva ori pe zi? În țara în care oamenii sunt întâi arestați și apoi cercetați? Pentru ca notorietatea să le aducă defilări prin fața camerelor TV cu girofaruri și mascați?
Cam așa mi-am petrecut dimineața, înainte de antrenament. În fața televizorului, mi-am pus întrebări și mi-am dat singur răspunsuri. Păcat că nu avem mai multă grijă de țara noastră, de imaginea ei, de legislație, de oamenii care pot face bine semenilor lor.Gata cu întrebările și cu răspunsurile. Avem de pregătit o bătălie foarte importantă, dar pe gazon. Să ne țineți pumnii. Avem nevoie și de susținerea voastră ca să scoatem un rezultat bun cu Atletico! O săptămână bună să aveți! Smile!

Publicat in Evenimente in 08-04-2014 « Cel mai bun prieten al fotbalistului!Interviul-fluviu din ProSport »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Ciprian Marica. Toate drepturile rezervate. | Terms & conditions