Cel mai bun prieten al fotbalistului!

11-04-2014

Cel mai bun prieten al fotbalistului!

Revista VIVA! m-a dat în fapt, dedicându-mi un articol mie, dar mai ales noului meu prieten, Hachiko. Preiau articolul, ca să vedeți și voi cine-mi face un marcaj extrem de strâns.

 hachiko1

De 3 luni, în viaţa lui Ciprian Marica a intrat un nou prieten. Este vorba despre un câine extrem de simpatic din rasa Husky pe care îl cheamă Hachiko şi de care fotbalistul s-a ataşat extrem de mult. Ciprian mărturiseşte că a fost un cadou-surpriză din partea mamei lui, de care este foarte bucuros, iar numele nu este ales întâmplător. Hachiko este un film japonez din anul 1987, cu un remake american în 2009 cu Richard Gere în distribuţie, despre relaţia specială dintre un profesor universitar şi un câine pe nume Hachiko. Acesta îşi aştepta  stăpânul seară de seară într-o gară, iar după moartea profesorului, timp de 9 ani, Hachiko a revenit în gară, în speranţa că îşi va reîntâlni prietenul. Lecţia despre devotament, iubire şi compasiune i-a impresionat pe localnici. Micul pui de Husky a reuşit să îi alineze fotbalistului durerea pierderii fostului lui animal de companie, un câine din rasa Apărătorul Moscovei, pe care l-a cumpărat în perioada în care a jucat în Ucraina, la Șahtior. Un câine care a crescut aproape o dată cu el.

hachiko6

 

Ciprian şi Hachiko sunt acum nedespărţiţi, cei doi ieşind la plimbare atunci când fotbalistul nu are cantonamente sau meciuri.

hachiko2

Publicat in Evenimente in 11-04-2014 « Despre un meci memorabil!Am revenit cu picioarele pe pământ! »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2024 Ciprian Marica. Toate drepturile rezervate. | Terms & conditions