Știați că…?

07-12-2013

Știați că…?

Știați că…?
Medalia Meritul sportiv clasa a III-a, primită de la președintele Traian Băsescu, pentru participarea, cu echipa României, la turneul final al Campionatului European din 2008, nu o țin acasă, fiindcă internaționalii sunt mereu pe drumuri. E la mama, în living, pe un postament.
Primii bani câștigați din fotbal îi acum și acum: 20 de lei sau, cum erau pe vremea aia, 200.000 de lei. Sunt puși în fața unei poze.
Prima dată am fost căpitan al naționalei de fotbal a României în 2011, cu ocazia retragerii din activitate a lui Ronaldo Luis Nazario da Lima, în amicalul Brazilia-România 1-0. În istoria meciurilor dintre România și Brazilia, am fost al treilea căpitan, după foștii mei antrenori Mircea Lucescu și Cornel Dinu.
Locul meu favorit din casă e livingul.
Vacanța mea cea mai reușită a fost la Mykonos.
Alexandru Ioan Cuza mi a plăcut mult, din şcoală. Pe lângă că a unit Moldova cu Muntenia, a rămas în amintirea poporului român drept un model de corectitudine, un om care i-a tratat pe toţi cu aceeaşi măsură, care a scăpat de sărăcie multă lume. Bunicii îmi citeau povestiri despre faptele lui.

Victor Piţurcă nu m-a folosit deloc la turneul final al Euro 2008, dar m-a auzit cineva vreodată zicând ceva despre dânsul? Vorbim la telefon, ne întâlnim cu plăcere la o cafea, îi ascult cu mare interes sfaturile. E un antrenor cu o mentalitate grozavă, un om deosebit, cu o mare experienţă de viaţă. Îmi place să discut cu dânsul, să-i cer un sfat când am nevoie. Cât despre nea Mircea, îl felicit din suflet pentru fiecare titlu obţinut cu Şahtior. I-am urat la mult mai multe şi mi-a replicat: „Mă, tu crezi că eu muncesc până la 100 de ani?”.

Publicat in Lifestyle in 07-12-2013 « Eu, pe persoană fizicăCe-am avut de zis pentru AGERPRES »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2021 Ciprian Marica. Toate drepturile rezervate. | Terms & conditions