Nu-mi luați bucuria de a trăi în țara mea!

20-09-2013

Nu-mi luați bucuria de a trăi în țara mea!

Observ cu tristețe că se dă o conotație greșită anumitor evenimente, așa că revin și aici cu precizări făcute în conferința de presă. În acest an, avocații mei au trimis în repetate rânduri notificări către toate canalele media. Am cerut să-mi fie respectate drepturile, să nu mai fiu filmat, să am libertate. Indivizii despre care s-a scris m-au hărţuit deși am trei acțiuni judecătorești deschise împotriva lor. M-au urmărit în permanenţă. Aşa nu se mai poate. Nu mai este o lipsă de respect, este o nesimţire ceea ce s-a întâmplat. Repet, eu am trei procese cu reprezentanții acestei „publicații“ și acum le voi face încă o plângere penală! Au încercat în repetate rânduri să mă santajeze, dar eu, Ciprian Marica, sunt un tip neșantajabil, îmi asum situaţia de persoană publică, nu am nimic de ascuns, sunt un tip direct. E foarte trist că la ora 3 şi 50 de minute, eu dormeam, iar aceşti indivizi băteau cu pumnii şi picioarele la ușa apartamentului meu ca să le deschid! Sunt stupefiat, aşa ceva nu se poate. Nu ştiu câtă lume ar fi deschis uşa unor agresori.
Nu vă spun cât de hărțuit sunt și ce calvar trăiesc de când sunt în Romania. Nu se mai poate așa! Nu-mi luați bucuria de a trăi în țara mea! Să fie clar, eu nu am un conflict cu presa, însă cu siguranță cineva are interes sa creeze unul. Indivizii respectivi în nici un caz nu sunt ziariști! Nu faceți confuzia asta! Eu am trei procese cu aceste persoane și iată ca li se permite să agreseze în continuare! Cum este posibil să nu-i dai omului dreptul să-și trăiască viața ? De-a lungul timpului, au fost tot felul de încercări, ca și cea de miercuri seară. Regret foarte tare că autoritățile nu-și protejează cetățenii în astfel de situații și că oricine poate să te atace, să te agreseze în orice moment!
Îmi pare rău că mă aflu într-o astfel de situatie ingrată, în loc să vorbim despre fotbal. Ciprian Marica nu este un bătăuş, nu este un hoţ! Familia mea, tatăl meu, mi-au spus mereu: nu le da atenție celor care încearcă să-ți facă rău, ignoră-i și mergi mai departe! Dar nu se mai poate, s-a depășit orice limită! O să demonstrez că nu sunt un bătăuş. Las legea şi pe cei care sunt datori să facă justiţie în România să lămurească acest caz. Eu am vrut să mă protejez de agresivitatea şi injuriile care mi s-au adresat. Nu pot să-mi permit să reproduc atacurile cu care am fost întâmpinat, sunt sub limita umană! Lucrurile sunt premeditate, asta e foarte clar! Și e păcat ca se permite asta!

Publicat in Evenimente in 20-09-2013 « De ziua mea, prezentat la GetafeAm copilărit visând să fiu campion… »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2022 Ciprian Marica. Toate drepturile rezervate. | Terms & conditions