O zi de 13…

13-09-2014

O zi de 13…

Din păcate, am o veste proastă pentru voi toţi, cei care mă susţineţi mereu, şi la bine, şi la greu. Inutil să precizez, mi-am dorit enorm să debutez în fața fanilor pe noul stadion din Konya, Doamne, cât am așteptat acest moment! Soarta mi-a fost potrivnică, însă… În loc să fiu pe teren, să aduc bucurie în inimile fanilor din ţară şi din Turcia, am ajuns în Germania, la Herne. Am fost nevoit să vin de urgenţă, deoarece la antrenamentul de miercuri, 10 septembrie, am suferit o lovitură la genunchiul drept și echipa medicală a decis să fac aici investigaţii cât mai amănunţite.
Sper să fie totul bine şi să pot reveni la voi cu veşti bune.
Go Eagles!
Dacă tot am ajuns în Germania, unde am petrecut ani frumoşi, am trecut să le urez baftă foştilor mei colegi de la FC Schalke 04 Gelsenkirchen, care erau în cantonament pentru partida din această seară cu Borussia Monchengladbach.

Publicat in Evenimente in 13-09-2014 « Am scăpat de operaţieMilioane de români fericiți! »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2023 Ciprian Marica. Toate drepturile rezervate. | Terms & conditions