„Sunt la Getafe cu toată energia!“

17-01-2014

„Sunt la Getafe cu toată energia!“

Hey, prieteni, am zis să vă dau varianta oficială, după ce au apărut în presa câteva versiuni despre transferul meu. În primul rând, nu comentez speculațiile, mai am patru luni de contract cu Getafe și sunt aici cu toata energia. În al doilea rând, mă înțeleg foarte bine cu antrenorul! Sigur că, dacă ar fi să privesc retrospectiv la ceea ce am făcut la noul meu club, e loc de mai bine. Oricine se pricepe la fotbal știe că orice început este greu și timpul de acomodare trebuie să fie cât mai scurt. Evident, timpul mă presează, am împlinit trei luni aici și clar mi-aș fi dorit mai mult. Nu pot decât să mă pregătesc foarte bine, vă asigur că trag de mine la antrenament să ajung rapid la forma maximă și mă bucur să văd pe pagina mea de Facebook faptul că am sprijinul vostru!

Partidele cu Barcelona au trecut, acum urmează meciul de acasă cu Real Sociedad. Avem nevoie de victorie ca de aer , am început foarte prost returul și asta se vede și în clasament, nu-i nevoie s-o spun eu . Trebuie să funcționăm ca o echipă și nu individual, fotbalul este un sport de echipă și sper ca duminică așa să se vada în jocul nostru!

Publicat in Evenimente in 17-01-2014 « Bărboșii!10 de la 11 metri! »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2023 Ciprian Marica. Toate drepturile rezervate. | Terms & conditions